De mondhygiënistEen mondhygiënist richt zich op preventie en mondverzorging, om zo tandbederf en tandvleesaandoeningen te voorkomen en te bestrijden. U kunt rechtstreeks bij de mondhygiënist terecht als u hulp nodig heeft bij uw mondverzorging en/of het voorkomen van tandbederf ( cariës of gaatjes) en tandvleesaandoeningen. Voor meer informatie verwijs ik u door naar www.mondhygiënisten.nl.

Angstige patiënten

Mocht u angst hebben voor de mondhygiënist, dan bent u bij mij op het juiste adres. Door mijn jarenlange ervaring in het behandelen van angstige patiënten kunt u met een gerust hart een afspraak bij mij maken.

De eerste afspraak zal bestaan uit een gesprek waar wij samen een passend behandelplan maken. Tijdens de behandelingen zal ik alle tijd en aandacht hebben voor uw verhaal.

Kinderen

Heeft u kind steeds opnieuw gaatjes en wordt de drempel naar de tandarts steeds groter, dan kan dit de oplossing zijn! Uit onderzoek is gebleken dat deze methode tot 70% minder gaatjes veroorzaakt. Ik help u kind op weg naar een goede mondhygiëne met intensieve begeleiding, zodat die nieuwe gaatjes niet meer ontstaan en dat naar de tandarts gaan weer leuk wordt! Deze behandeling wordt volledig door u zorgverzekering vergoedt.

Kinderen zijn van harte welkom bij Dental Health Amersfoort. Bij kinderen ligt de nadruk op de preventie.

Ik help uw kind op weg naar een goede mondhygiëne, zodat gaatjes en tandvleesontsteking in de toekomst voorkomen kunnen worden. De methode die ik gebruikt voor een optimaal gezonde mond heet ‘Gewoon Gaaf’. Op de website www.ivorenkruis.nl vindt u alle informatie over deze methode.

Sommige kinderen vinden de behandeling bij de mondhygiënist spannend. Hier zal voldoende tijd en aandacht voor zijn tijdens de behandeling.